top of page

Чиста вода - поняття широке

Оновлено: 30 квіт. 2023 р.

Залежно від конкретної ситуації або способу застосування змінюються і властивості, які повинна мати чисту воду. Але, вода питна – цілком конкретне поняття, що визначається цілком відчутними вимогами ДСТУ. Тільки вода, яка відповідає всім встановленим європейським стандартам, може вважатися питною.


Очищення комунальної води в Дніпропетровську - це одна з основних проблем, якій ми приділяємо увагу і ґрунтуючись на нашому досвіді, ми можемо сказати, що фільтри для води або комплексні системи очищення води стали предметом першої необхідності в побуті, адже вода, яку ми п'ємо за своїми якісними параметрами. відстає від води якої користуються мешканці європейських міст.


Встановлюючи сертифіковане обладнання з очищення води (чи фільтри або системи очищення води) у себе в квартирі, в заміському будинку або на підприємстві - Ви отримуєте чисту воду і це гарантія безпечної води: без шкідливих домішок та важких металів, хлору, хімічних домішок та мікробіологічних забруднювачів.


Ви заощаджуєте на зниження в десятки разів витрати на питну воду та відсутність прив'язки до доставки води.


При нагріванні чистої води електричними або газовими нагрівачами споживання енергії знижується до 25%. Їжа, приготована на чистій воді, виглядає апетитніше, має більш приємний смак. При приготуванні напоїв і страв з концентратів потрібно менше (до 20%) кількості сухого концентрату для отримання готового продукту, що має ті ж смакові якості (чай, кава).


Фільтри для води та системи очищення води - це впевнений крок до здорового життя, нарівні зі збалансованим харчуванням та здоровим способом життя.


Ми пропонуємо лише якісні інноваційні побутові фільтри для води перевірених виробників. Замовте у нас фільтр для очищення води – і Ви не пошкодуєте!




7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page